Historie og profil

I året 1953 blev verdens højeste bjerg, Mount Everest, besteget første gang. Endvidere blev grundloven revideret, og tronfølgeloven blev lavet om, så kvinder fik adgang til tronen.

Samme år grundlagde Otto Sneholt og Børge Nilsen firmaet Sneholt & Nilsen. Siden starten i Esromgade på Nørrebro, og senere på Blegdamsvej, har firmaet været en vigtig aktør i Københavnsområdet, såvel som i det ganske land.

Siden starten er mange “bjerge” besteget, og firmaet har gennemgået to succesfulde generationsskifter.

Vi fremstår som en seriøs samarbejdspartner inden for segmentet værktøj og mindre værktøjsmaskiner til jern & metalindustrien, medicoindustrien, fødevareindustrien samt energisektoren.

Sneholt & Nilsen A/S har i dag domicil på Ådalen 9 i Køge, og den daglige ledelse består af ejerne Mogens Rosleff og Susanne Kjærgaard.

Sneholt & Nilsen A/S repræsenterer i dag en lang række innovative, primært europæiske, producenter af kvalitets produkter.

Gennem løbende uddannelse af vore medarbejdere, søger vi, ved hjælp af rådgivning og gensidig dialog, at formidle viden om disse produkter, for at generere merværdi på bundlinjen for vore kunder.

Produktpaletten spreder sig over digitale målesystemer, nittemaskiner, skærende værktøjer, opspændingsværktøj, håndværktøj samt lagerinventar.

Det ligger os meget på sinde, at vore kunder føler sig professionelt hjulpet, og at vi agerer som en troværdig medspiller.

Ud over agenturvirksomheden, forhandler Sneholt & Nilsen A/S en lang række kendte mærkevareprodukter, og fungerer ligeledes som en god gammeldaws handelsvirksomhed, med værktøj som speciale.

Vi er kendt for at være det firma, man kontakter, hvis man ønsker noget ud over det sædvanlige. Det de andre ikke kan/vil levere – det kan vi, sammen med det sædvanlige.

Mangler du en kaffekande, salt og peber eller noget helt tredje, er der en god chance for vi kan klare det også.

Intet er for stort, intet er for småt.

Med vor store erfaring og brede produktkendskab, ønsker vi til stadighed at fremstå som en dynamisk, helstøbt og troværdig samarbejdspartner.

Sneholt & Nilsen A/S er aktionær i DJ Supply, en indkøbsorganisation som sikre os fordelagtige priser til gavn for vore kunder.

Vi er medlem af branceorganisationen Dansk Erhverv.

CVR nr. 26717817  |  A/S reg. 40.033